top of page
Wooden Base Couch_edited_edited.jpg

Servicii

Psihoterapie adulti

In cadrul sedintelor de psihoterapie vom tese povesti cu sens despre cine am fost si cine suntem. Vom descoperi impreuna cum arata calatoria ta, astfel incat sa devii un participant activ

in viata ta si sa te bucuri mai mult de prezent.

Psihoterapie online

Oriunde te-ai afla, poti tine sedinta de psihoterapie din confortul casei tale. Ne vom vedea prin intermediul platformelor Skype si Facebook, la ora stabilita. Nu uita sa-ti asiguri intimitatea de care

ai nevoie.

Psihoterapie adolescenti

Adolescentii trec prin multiple provocari si au nevoie de sustinere in aceasta perioada de tranzitie la statutul de adult. Psihoterapia il poate ajuta pe copilul tau sa isi creasca increderea in sine si sa gestioneze intr-un mod sanatos provocarile varstei sale. 

Evaluare psihologica

Evaluam  profilul de personalitate,  intensitatea simptomelor prezente, modalitatile de coping si resursele individuale,  pentru a avea o viziune cat mai detaliata asupra nevoilor tale.

Psihoterapie familie

Cand un membru al familiei sufera, si ceilalti sunt adesea afectati. In psihoterapie avem in vedere dinamica familiala, rolurile si nevoile membrilor ei si invatam moduri mai sanatoase prin care acestia pot comunica, relationa si trai impreuna.

Dezvoltare personala

Consilierea psihologica este utila si daca nu te confrunti cu o problema presanta. Sedintele pentru dezvoltare personala te vor ajuta sa te cunosti mai bine si sa devii o versiune mai buna a ta.

Contact

Ai o întrebare? Scrie-mi în formularul de mai jos:

  • Facebook
  • Whatsapp
  • LinkedIn

Iti multumesc!

bottom of page